Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα ακριτικά μας νησιά ανέδειξαν πρωταθλητές : Πανηγυρισμοί για ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού και Αιγέα Πλωμαρίου

Το sportsup.gr συνεχίζει το σκανάρισμα σε όλες τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις, όπως άλλωστε πράττει πάντα τέτοια εποχή, τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια.

Καθημερινά δημοσιεύουμε τους Πρωταθλητές αλλά και τους Κυπελλούχους που έχουν αναδειχτεί στις διοργανώσεις που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε την εξέλιξη μέχρι και το πέρας της σεζόν.

Θυμίζουμε πως το sportsup.gr είναι το μόνο ηλεκτρονικό μέσο που καλύπτει ΖΩΝΤΑΝΑ τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική αλλά και το μόνο που μεταδίδει την εξέλιξη των αγώνων των πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, που συμμετέχουν ερασιτεχνικές ομάδες.

Πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Σάμου η ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού

Με τη νίκη κόντρα στον Πολυκράτη Σάμου, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, η ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακός κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο στην ΕΠΣ Σάμου.

Τα γκολ των Γιαννούλη και Κυριαζή, έδωσαν το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο των “κυανόλευκων”, που το χάρηκαν -δικαίως- με την ψυχή τους!

Στη δεύτερη θέση κατετάγη η ΑΕ Καρλοβασίου, που τερμάτισε με τρεις βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές (39) και ακολούθησαν οι Πολυκράτης Σάμου (35) και ΑΨΕΣ Πυθαγόρας με 31 βαθμούς.

Πρωταθλητής στην ΕΠΣ Λέσβου ο Αιγέας Πλωμαρίου

Ιστορικές στιγμές για ακόμη μία ιστορική ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου!

Μετά από 18 χρόνια, ο Αιγέας Πλωμαρίου κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και θα εκπροσωπήσει τον νομό στα μπαράζ ανόδου που θα ξεκινήσουν στις 28/4.

Η νίκη με σκορ 4-0 επί του Ολύμπου Αγιάσου σφράγισε τον τίτλο, με τα τέρματα των Θανάση Πρωτούλη (2), Κλούρα και Κόμβο.

Η ομάδα του Προκόπη Καρτάλη κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο σε μία σεζόν που στο μεγαλύτερο μέρος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ήταν πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ενώ και ο Αετός Λουτρών που εν τέλει δεν πήρε πίσω την ποινών των -5 βαθμών, έδειχνε ικανός για άλλο έναν τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected