Κατηγορίες
Super League 2

Βήμα τίτλου με γκολ στο 90+6′ για τον Λεβαδειακό! (vids)

Δεν είναι τυχαίο ότι ΑΕΛ και Λεβαδειακός βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Super League 2!

Σε ένα τρομερό ματς που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο AEL FC Arena, οι Θεσσαλοί “άγγιξαν” μια σπουδαία νίκη που θα τους έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου, όμως οι “πράσινοι” ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Ρομό στο 90+6′.

Όπως είναι φυσιολογικό, ακολούθησε πανδαιμόνιο στους πανηγυρισμούς από πλευράς Βοιωτών, καθώς ο βαθμός αυτός τους διατηρεί στο +7 στην κορυφή και εκ των πραγμάτων, η υπόθεση άνοδος γίνεται ακόμη πιο βατή για τους Βοιωτούς.

Κι όμως, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΛ, καθώς πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Πρωταγωνιστής για τους “βυσσινί” ο Φατάι, ο οποίος πήρε από το…χέρι την ομάδα του και με δύο προσωπικά γκολ, έβαλε…φωτιά στο AEL FC Arena!

Στο 5ο λεπτό, ο Μαυρίας κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Γκροφ δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος Φατάι με δυνατό σουτ “έγραψε” το 0-1

Η ορμή της ΑΕΛ αποδείχτηκε και στη συνέχεια, όταν στο 12ο λεπτό. Ο Κώστας Παπαγεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Γκροφ απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Φατάι ο οποίος επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Δύο λεπτά μετά, η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γιανναράκη, που προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκροφ.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, με την ΑΕΛ να έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Θεοδωρόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, με τον Σουλούκο να μπαίνει “κρύος” στο ματς. Ο νεαρός γκολκίπερ μάλιστα ήταν εξαιρετικός, καθώς σε ένα δεκάλεπτο πραγματοποίησε δύο μεγάλες αποκρούσεις, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Νίκα στο 56ο λεπτό.

Στο 72′ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο ρέφερι Μανούχος έδειξε την κόκκινη κάρτα σε Λιάγκα και Πλέγα, οι οποίοι αντίκρισαν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για να φτάσουμε στα τελευταία 15 λεπτά, που κρίθηκαν τα πάντα. Στο 82′ ο Τσιριγώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και δεξιά, “ζύγισε” το πόδι του και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλούκου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε 9 λεπτά καθυστερήσεις και στο 6ο, ο Νταγκό έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σουλούκος έκανε κακή εκτίμηση, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο επερχόμενος Ρομό έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί από πλευράς “πρασίνων”, που στα δύο λεπτά που απέμειναν κράτησαν τον πολύτιμο βαθμό που τους διατηρεί στο +7 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τ. Σουλούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (46′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (78′ λ.τ. Θωμαΐδης), Πεντρόζο, Παπαγεωργίου Κ. (64′ Παπαγεωργίου Α.), Μαυριάς, Φατάι (64′ Νίνο)

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (76′ Κωστή), Μεχία (90′ Νταγκό), Κουάδρα (46′ Συμελίδης), Νίκας (76′ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (46′ Ρομό)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Λεβαδειακός 3 2 1 0 7 3 4 35
2 ΑΕΛ 3 0 3 0 6 6 0 28
3 ΑΕΚ Β 2 0 2 0 6 6 0 18
4 Νίκη Βόλου 2 0 1 1 1 3 -2 17
5 Μακεδονικός 2 0 1 1 4 6 -2 17
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected