Κατηγορίες
Super League 2

“Απέδρασε” από τη Ρόδο με πολύτιμο βαθμό η Παναχαϊκή

Έναν βαθμό που ίσως αποδειχτεί καθοριστικός απέσπασε στη Ρόδο η Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ισοφάρισε δύο φορές τον Διαγόρα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Οι Πατρινοί “ξεκόλλησαν” από τους 11 βαθμούς που είχαν με την εκκίνηση των play out, ενώ ο Διαγόρας είναι στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το φιλμ

Στα πρώτα 30 λεπτά, δεν σημειώθηκε καμία καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται “σφιγμένες”, χωρίς τη διάθεση να ρισκάρουν.

Η πρώτη υποψία ευκαιρίας ήταν για τον Διαγόρα και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό, όταν ο Λεσάι έκανε το κοντρόλ εντός περιοχής, όμως δεν υπολόγισε σωστά και το σουτ έφυγε μακριά από την εστία.

Οι Ροδίτες ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 39′ ο Λεσάι εκτέλεσε το φάουλ, ο Δημητρίου έκανε το άλμα και με κεφαλιά νίκησε τον Κολοβούρη για το 1-0.

Η Παναχαϊκή, που στο πρώτο μέρος δεν έφτασε ούτε μία φορά με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, κατόρθωσε να σκοράρει στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα, ο Λαδάς δεν υπολόγισε σωστά και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα! (1-1)

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Διαγόρα, που έξι λεπτά μετά πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, με το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Μανιάς (2-1).

Το κακό για τους γηπεδούχους ήταν ότι στους πανηγυρισμούς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μανωλάκης!

Η πίεση της Παναχαϊκής, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ήταν δεδομένη και απέφερε καρπούς στο 79′ όταν ο Μπιούνεν έκανε τη σέντρα και το Ντε Τομάς με κεφαλιά, ισοφάρισε για την ομάδα του (2-2).

Στα τελευταία 15 περίπου λεπτά, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και έτσι το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Ράτκο Ντόστανιτς) : Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας (89′ Ματίγιεβιτς), Αντεσίνα, Λεσάι (81′ λ.τ. Βολάκης), Μανιάς

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης) : Κολοβούρνης, Μπαρέ, Σαμόρα (46′ Χριστόπουλος), Προύντζος (83′ Πετράτος), Γαϊτανίδης, Ντε Τόμας, Καραγιάννης, Ντε Ολιβέιρα, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αιγάλεω 2 2 0 0 5 1 4 19
2 Διαγόρας Ρόδου 2 1 1 0 3 2 1 18
3 Ολυμπιακός Β 2 1 0 1 6 3 3 15
4 Παναθηναϊκός Β 2 1 0 1 3 1 2 14
5 Γιούχτας 3 1 0 2 1 5 -4 14
6 Παναχαϊκή 3 0 1 2 2 8 -6 12
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected