Super League 2

Τα Χανιά έβαλαν…φωτιά στην κορυφή! (photos+vid)

Μεγάλη νίκη για την ΠΑΕ Χανιά, που αλλάζει τα δεδομένα της ανόδου στη Super League!

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε με 2-1 της Athens Kallithea στα κατάμεστα Περιβόλια για την 3η αγωνιστική των play-offs και ανέβηκε στην πρώτη της θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον σημερινό της αντίπαλο.

Η μάχη πλέον είναι…κούρσα για δύο, καθώς η διαφορά από τον τρίτο Ιωνικό είναι στους έξι βαθμούς.

Το φιλμ

Στο πρώτο μέρος, οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί. Με ρυθμό, πίεση και ένταση στο παιχνίδι της έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, δημιουργώντας ουκ ολίγες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Κότσαρη.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό όταν ο Νίλι έκανε τη “συστημένη” σέντρα από δεξιά και ο Μάναλης με αριστοτεχνική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κότσαρη

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους μέχρι πρότινος πρωτοπόρους, ο Νίλι ξανά δημιούργησε καταστάσεις με το γέμισμα στην αντίπαλη άμυνα, όπου ο Κόλα κατέβασε ιδανικά και πλάσαρε για το 2-0.

Η ομάδα της Καλλιθέας πίεσε στο δεύτερο μέρος και βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε. Μετά από εξαιρετική ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Ουές γέμισε υποδειγματικά στην αντίπαλη άμυνα και ο Λουκίνας σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της χρονιάς (2-1)

Στο 79′ τα Χανιά λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα, όταν ο Μάνος γύρισε στον Τσέλιο αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ουές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Μάνο.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κλέιμαν, Σιλά (75′ Παναγιώτου), Ματάους, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίλι (68′ Κατσούρι), Τσέλιος (57’ Μιούλερ), Ντίας (68′ Τσορνομάζ), Λεμονής, Κόλα (57’ Μάνος), Μάναλης

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Κότσαρης, Ρομαό, Τσιβελεκίδης, Ουές, Καινούργιος, Μουστακόπουλος (46′ Νταμιάν), Ματίγια, Ντιμίτριους (46′ Λουκίνας), Βασιλόγιαννης (74′ Τόρρες), Μουτίνιο (87′ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΠΑΕ Χανιά 3 2 0 1 8 6 2 28
2 Athens Kallithea 3 1 1 1 6 3 3 28
3 Ιωνικός 2 1 1 0 6 2 4 22
4 ΠΑΕ Ηλιούπολη 2 1 0 1 1 4 -3 21
5 Καλαμάτα 2 0 0 2 0 6 -6 18

*φωτ. athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected