Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Καστοριάς η Αστραπή Μεσοποταμίας (photos)

Τον 11ο τίτλο στον θεσμό του κυπέλλου πρόσθεσε το απόγευμα της Κυριακής (7/4) η Αστραπή Μεσοποταμίας, αφού κατάφερε να κερδίσει στην παράταση 2-3 την Καστοριάς, που αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Το ματς είχε δραματική εξέλιξη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς.

Η Αστραπή όντας πολυνίκης με τις περισσότερες παρουσίες στον θεσμό και παίζοντας για την ιστορία και τη βαριά φανέλα της, μετά από δυο χαμένους τελικούς σήμερα με λυσσαλέο πάθος και πίστη το σήκωσαν απέναντι σε έναν πιο γυμνασμένο αντίπαλο που παίζει σε ανώτερη κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» οι οποίοι ήταν ανταγωνιστικοί, κατάφεραν σε διάστημα δύο λεπτών, να πετύχουν δύο γκολ, βάζοντας… φωτιά στον τελικό. Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Ταρέλι, με φοβερή εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Κράτσιου, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού (0-1).

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί παικτών και φιλάθλων της Αστραπής, αφού δύο λεπτά αργότερα (32’), πάλι με πρωταγωνιστή τον Ταρέλι, με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, έδωσε …αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (0-2), μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το σοκ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό για την ομάδα της Καστοριάς, η οποία βρέθηκε σε διάστημα δύο λεπτών πίσω στο σκορ και μάλιστα με 0-2, κι ενώ πολύ νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε στο 40’ με ωραίο σουτ του Παπαγεωργίου να μειώσει σε 1-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) στο 68’ με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στου Σαββόπουλου Β., ενώ  ο ίδιος παίκτης, στις καθυστερήσεις (93’), άγγιξε την ολική ανατροπή, όταν το πλασέ από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε σωτήρια ο Κοσμίδης και στην εξέλιξη της φάσης ο Τσάνι από κοντά δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα, διατηρώντας το 2-2, κι έτσι ο τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία της παράτασης.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης (107’), ο Ταρέλι με σουτ βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κράτσιου, βάζοντας εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ (2-3).

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα της Καστοριάς, πίεσε ασφυκτικά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει.

δείτε φωτογραφίες στο fouit.gr

Συνθέσεις

Καστοριά : Κράτσιος, Σαββόπουλος Κ., Τσάνι, Παπαγεωργίου, Κόκκας (97’ Σαχινίδης), Διγκόζης (53’ Τσελεπής / 97’ Κυριζάκης), Αντωνιάδης (58’ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Κράτσιος, Σαββόπουλος Β., Μωυσιάδης.

Αστραπή Μεσοποταμίας : Κοσμίδης, Συτιλλίδης (57’ Αντωνιάδης), Παλαιοδήμος Κ., Τσακλίδης, Καραμανίδης Γ., Παλαιοδήμος Α., Σωτηριάδης, Ψωμιάδης, Τέρπος (106’ Θεοδωρίδης), Ταρέλι (117’ Παπαθωμάς), Γάκης (85’ Καραμανίδης Λ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected