Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Πλημμυροπαθείς στη Λάρισα: “Μόνο λόγια, καμία απαλλαγή στον ΕΝΦΙΑ, μας εστάλησαν κανονικά τα εκκαθαριστικά”

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πλημμυροπαθείς στη Λάρισα.

Όσοι επλήγησαν και διαμένουν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, η οποία χτυπήθηκε αλύπητα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεν πίστευαν στα μάτια τους μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος στο onlarissa.gr, «όσοι κάτοικοι έχουν ενημερωθεί για τα εκκαθαριστικά τους με έκπληξη διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία τριετής απαλλαγή όπως έλαβαν υπόσχεση, αλλά ούτε καν κάποια μείωση. Προφανώς, η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τους πλημμυροπαθείς και μας εμπαίζει. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν για μια ακόμα φορά αποδεικνύονται ψεύτικες. Ντροπή!»

Τι απαντά η ΑΑΔΕ

Σε διευκρινιστική ανακοίνωσή της αναφορικά με δημοσίευμα και του onlarissa.gr αλλά και μετά την παρέμβαση του βουλευτή Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη σχετικά με την αποστολή εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, η ΑΑΔΕ, αναφέρει τα κάτωθι:

“Η διαδικασία απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ προβλέπεται στο άρθρο 3 παρ. 6 του ν. 4223/2013, όπως αυτό τροποποιήθηκε τελευταία φορά με το άρθρο 54 του ν. 5087/2024.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected