Κατηγορίες
Super League 1

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβράβευσε τον 17χρονο Κώστα Αγγελάκη με επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να διατηρήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και πρότζεκτ του, αφού ανακοίνωσε σήμερα πως ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος ξεχωρίζει με την ικανότητα του στο σκοράρισα με τις ομάδες Νέων του Αστέρα και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο νεαρός επιθετικός έχει 22 γκολ από τα 40 που έχει βάλει η Κ17 την τρέχουσα σεζόν, ενώ έχει δυο εμφανίσεις με την Κ19, κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει γκολ κόντρα και στους δυο “Δικεφάλους”.

Για να αντιληφθεί κανείς την επιτυχία των Αρκάδων με την περίπτωση του Αγγελάκη, απλώς να αναφέρουμε ενδεικτικά δύο πράγματα. Αρχικά, το τμήμα σκάουτινγκ κατάφερε να τον εντοπίσει πριν ενάμιση χρόνο, πείθοντας αυτόν και την οικογένειά του να αποχωρήσει από τη Δήμητρα Τρικάλων και να μετακομίσει στην Τρίπολη. Κατά δεύτερον, το καλοκαίρι του 2023 είχε επίσημο ενδιαφέρον από την ιταλική Ουντινέζε, ενώ υπήρξαν ματιές και από ελληνικές ομάδες του big-5. Ο Αστέρας τον έπεισε και πλέον παραμένει κάτοικος Αρκαδίας. Ελπίζοντας, όπως, είπε και ο ίδιος πλέον να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα :

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών, Κωνσταντίνος Αγγελάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Αγγελάκης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει συμμετοχές τόσο με την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, όσο και με την Κ19, έχοντας μάλιστα σκοράρει και με τις δύο”.

*με στοιχεία από το Arcadiasports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected