Κατηγορίες
Basket

Έπεσε η αυλαία για τους Αετούς Βέροιας, μόνο εύσημα για όσα πέτυχαν!

Έναν μίνι απολογισμό έκαναν οι Αετοί Βέροιας, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αλμυρό.

Η ομάδα της Ημαθίας αποκλείστηκε από τη Γ Φάση των play off ανόδου στη Β Εθνική, ωστόσο η πορεία της ομάδας κρίνεται άκρως ικανοποιητική.

Διαβάστε το post της ομάδας :

“Δεν τα καταφέραμε στο σημερινό παιχνίδι αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό!

Σε μια κατηγορία και έναν όμιλο που συμμετέχουν ομάδες με πολλές περισσότερες περγαμηνές και παραστάσεις από μας, καταφέραμε να σταθούμε επάξια και να κατακτήσουμε την 5η θέση.

Δεν είναι δα και λίγο!

Για μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2017, το να μετράει τρίτο χρόνο σε μια εθνική κατηγορία, είναι κάτι το αξιοσημείωτο.

Καταγράφοντας μάλιστα αξιόλογες πορείες, με αποκορύφωμα τη φετινή, που εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα play off τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, κάτι που στο ξεκίνημα μάλλον δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος στην ομάδα.

Και όπως είπε ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Φωτιάδης σε σχετικό post του : «Πέρσι πρωταθλητές ΕΚΑΣΚΕΜ φέτος μπήκαμε στα Playoff, του χρόνου ποιος ξέρει;»

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθεια του προέδρου Σίμου Γαβριηλίδη και όλων των συνεργατών του και βεβαίως στον προπονητή και τους αθλητές.

Για την ιστορία, η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα με σκορ 73-62 στο ΔΑΚ «Βικέλας» από μια δυνατή ομάδα, που συνεχίζει στην επόμενη φάση των play off.

Δεν θα σταθούμε στην κακή διαιτησία, που σφύριζε αλλοπρόσαλλα σήμερα, ένας τομέας που σηκώνει πολλή συζήτηση γενικώς…

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν, πιο έμπειροι αλλά και πιο δυνατοί από ποτέ!

Τα δεκάλεπτα:13-23, 32-41, 47-61, 62-73

Αετοί Βέροιας (Αλμπάνης): Δαχρετζής 6(1), Σαχμπατιάν 20, Παπαδόπουλος 2, Κούντας 7(1), Νικάι 6, Μητακίδης 2, Γάτσος 10, Κόκκινος 6, Μπρουκς 3.

Αλμυρός (Ζαρονικόλας): Κοντοστάθης 8(2), Τάσσος 12, Πολίτης 18(3), Παπούλιας 13(3), Αργύρης 2, Λάππας 7(1), Μυλωνάς 2, Πελεκούδας 11, Βαλαμούτης, Κανατούλας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected