Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο διπλό στο Parc des Princes για την Μπαρτσελόνα! (vids)

Η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Τσάβι, είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Και το απέδειξε περίτρανα απόψε στο Parc des Princes!

Σπουδαίο κοουτσάρισμα από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος κατέβασε μια εξαιρετική ενδεκάδα στο πρώτο μέρος που έσβησε την ομάδα του… δασκάλου του, Λουίς Ενρίκε, ενώ έβαλε το χεράκι του στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του χάρισε τεράστια νίκη στην Μπαρτσελόνα, αφού ο Πέδρι έφτιαξε το 2-2 και ο Κρίστενσεν σκόραρε το 3-2.

Ο Ραφίνια «χτύπησε» πρώτος για την Μπαρτσελόνα, με τους Γάλλους να ανατρέπουν τα δεδομένα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Τσάβι όμως είχε σε «καυτό» βράδυ το Ραφίνια που βρήκε και πάλι δίχτυα, πριν ο Κρίστιενσεν πραγματοποιήσει την ανατροπή στην ανατροπή.

Το φιλμ

Σπουδαία ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα με την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Η μπάλα από την προσπάθεια του Πολωνού θα κατέληγε στα δίχτυα, αν ο Μέντες δεν έδιωχνε πάνω στη γραμμή στο 20ό λεπτό.

Σε μία εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση ο Γιαμάλ σέντραρε μέσα στην περιοχή, με τον Ντοναρούμα να διώχνει πάνω στον Ραφίνια και ο Βραζιλιάνος προ κενής εστίας, έκανε το 1-0 στο 37ο λεπτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το… μαχαίρι στα δόντια και μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ντεμπελέ πρώτα στο 48ο λεπτό με… κανονιά μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Τερ Στέγκεν, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης, για το 1-1.

Πριν ακόμη καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, οι Ρουίζ και Βιτίνια συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Γερμανό κίπερ για την ολική ανατροπή στο 51ο λεπτό.

Η Παρί απείλησε και πάλι στο 55ο λεπτό, με το σουτ του Μπαρκολά να «τραντάζει» το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Σε προσωπική υπόθεση έχει μετατρέψει ο Ραφίνια την αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 62ο λεπτό. Ο Πέδρι με μία εξαιρετική λόμπα βρήκε τον συμπαίκτη του στην κίνηση και αυτός με ένα «μαγικό» τελείωμα έκανε το 2-2.

Ξανά δοκάρι για την Παρί, με τον Ντεμπελέ να δοκιμάζει το πλασέ και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Με κόρνερ η Μπάρτσα βρήκε τη λύση. Ο Γκουντογκάν ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κρίστιενσεν με σκαστή κεφαλιά στο 77ο λεπτό έγραψε το 3-2.

Συνθέσεις

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε) : Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Ερνάντεζ, Φαμπιάν Ρουίζ (85′ Γκονσάλο Ράμος), Κανγκ ιν-Λι (61′ Ζαΐρ Εμερί), Βιτίνια, Μπαπέ, Ντεμπελέ, Ασένσιο (46′ Ασένσιο)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) : Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Ντε Γιονγκ (76′ Κρίστενσεν), Γκιντογάν (85′ Φερμίν), Σέρχι Ρομπέρτο (61′ Πέδρι), Ραφίνια (76′ Ραφίνια), Γιαμάλ (61′ Φέλιξ), Λεβαντόφσκι

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 9/4

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου  2-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι  3-3

Τετάρτη 10/4

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα  2-3
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ  2-1

Τρίτη 16/4

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν
Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τετάρτη 17/4

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected