Κατηγορίες
Γενικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Κοζάνης ο Εορδαϊκός (photos+vid)

Την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης πανηγυρίζει ο Εορδαϊκός, που στον τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης κέρδισε τον αξιόμαχο Βελβεντό.

Μπροστά σε 600 και πλέον φιλάθλους έγινε ένα καλό παιχνίδι με τους τυπικά γηπεδούχους του Εορδαϊκού να είναι καλύτεροι στο ξεκίνημα να προηγούνται 2-0 αλλά το Βελβεντό να επιστρέφει να μειώνει στο ημίχρονο και με την έναρξη της επανάληψης να ισοφαρίζει μέσα σε αποθέωση.

Ο Εορδαϊκός στη συνέχεια κατάφερε με ένα ακόμα γκολ (ποιου άλλου) του Νίκολι να κάνει το 3-2 και να φτάνει στην επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς με τον δεύτερο να είναι φυσικά η παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

δείτε φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr και στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης) : Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας (84′ Γροσδάνης), Πιρίτζαους, Παπάς, Μπαλίτσας, Τσαγκαλίδης (78′ Όμπαντιτς), Αιχμαλωτίδης (46′ Πούλιος), Παπαδόπουλος, Άνταμς (23′ λ.τ. Ιλιέφσκι), Νίκολι

Βελβεντό (Δημήτρης Κουτσώνας) : Τσέλιος, Μέτκο (86′ Θωμόγλου), Πασχαλίδης, Τζούτζιας, Καρούζος Π. (62′ Α. Καρούζος), Μουλασιώτης (69′ Τσιφτσιάν), Παπαδόπουλος, Γούτας (86′ Λαμπρογιώτας), Δούμας, Ευαγγελόπουλος (86′ Μαλούσης), Σαββούδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected