Αθλήματα

1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας από τον ΑΣΕΑΝ και το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας σε συνεργασία με το Τμήμα Para Table Tennis του “Εν Σώματι Υγιεί” ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10π.μ. στο Γυμναστήριο του “Λαππείου” 1ου Γυμνασίου Νάουσας, που αποτελεί και τη “φυσική έδρα” του ΑΣΕΑΝ.

Το νεοσύστατο σωματείο της Νάουσας, που πριν λίγο καιρό αναγνωρίστηκε από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (23 Απριλίου), διοργανώνει το πρώτο του τουρνουά με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, με πλήρη διαβάθμιση και χρηματικό έπαθλο για το νικητή Το “Εν Σώματι Υγιεί” προσφέρει την τεχνογνωσία του στο τεχνικό κομμάτι και τέσσερις αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αναπηρία, που θα αγωνιστούν με αντιπάλους αρτιμελείς αθλητές, μια εβδομάδα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εκτός από τους αθλητές του “Εν Σώματι Υγιεί” και του ΑΣΕΑ Νάουσας, θα συμμετέχουν επίσης αθλητές από τα σωματεία της Βέροιας (ΑΣΕΑ και ΟΕΑ) και από τον ΟΕΑ Έδεσσας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν καφές ή αναψυκτικό, νερό, μπανάνα και ένα μπρελόκ και θα γίνει κλήρωση για μια τεχνική μπλούζα. Στον πρώτο νικητή θα δοθεί δωροεπιταγή 50€ για αγορά ειδών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected