Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 10.000€ στον ποδοσφαιριστή που έκανε “καρατιά” στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ο πρόσφατος αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο, για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, είχε σημαδευτεί από αδιανόητα επεισόδια, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Χαράλαμπο Ταγκάεφ, να στέλνει αντίπαλο του, τον Μανώλη Νασόπουλο, στο νοσοκομείο με αδιανόητη καρατιά.

Το συγκεκριμένο άσχημο συμβάν είχε κάνει τη ΔΕΑΒ να αναλάβει δράση, καλώντας τον θύτη να απολογηθεί, με την τιμωρία να ανακοινώνεται τη Δευτέρα (15/04) και να είναι πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά :

Β. Με την υπ’ αριθ. 17/15-04-2024 απόφασή της επέβαλε σε βάρος του σωματείου – μέλους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ) με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€), λόγω του εκτεταμένου χαρακτήρα των επεισοδίων, που συνιστούν αντικειμενικά ιδιαίτερα δυσφημιστική εικόνα για τον αθλητισμό, τα οποία έλαβαν χώρα κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΛΑΡΔΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στο δημοτικό γήπεδο της Λάρδου, νήσου Ρόδου, στις 6-4-2024, για τη διοργάνωση της Α΄ Τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔ αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, καθώς και λόγω του άμεσου κινδύνου να υπάρξουν ακόμα σοβαρότεροι τραυματισμοί.

Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 9 του ν.5085/2024.”

*Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected