Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση με “καρέ” για την Παρί, η αποβολή “πλήγωσε” τη Μπάρτσα (vid)

Στρωμένη με…ροδοπέταλα ήταν η αναμέτρηση του Olímpic Lluís Companys για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε στο 12′ με τον Ραφίνια, όμως η αποβολή του Αραούχο στο 29′, της στέρησε τη δυνατότητα να παίξει στα ίσια την έτσι κι αλλιώς ποιοτική Παρί.

Οι Γάλλοι πάτησαν…γκάζι στη συνέχεια και στο 40′ ισοφάρισαν με τον Ντεμπελέ, βάζοντας τις βάσεις γι αυτό που θα ακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κι όντως, με το ξεκίνημα (54′) ο Βιτίνια έκανε την ανατροπή για τους Γάλλους, που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το μομέντουμ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ισπανούς, στο 61′ ο Ζοάο Κανσέλο ανέτρεψε τον Ντεμπελέ, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπαμπέ, που “έγραψε” το 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-4 στο 89ο λεπτό.

Αντίπαλος των Γάλλων στα ημιτελικά θα είναι η Ντόρτμουντ, που άφησε εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) : Τερ Στέγκεν, Κανσέλο (82′ Ζοάο Φέλιξ), Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Ντε Γιονγκ (82′ Φερμίν Λόπεθ), Πέδρι (62′ Τόρες), Γκιντογκάν, Ραφίνια, Γιαμάλ (34′ Ινίγο Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε) : Ντοναρούμα, Μέντες, Χακίμι, Λούκας Ερνάντεζ, Μαρκίνιος, Φαμπιάν Ρουίθ (77′ Ασένσιο), Ζαΐρ-Εμερί (80′ Ουγκάρτε), Βιτίνια, Μπαρκολά (77′ Κανγκ-Ιν Λι), Ντεμπελέ (88′ Μουανί), Μπαπέ

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 9/4

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου  2-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι  3-3

Τετάρτη 10/4

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα  2-3
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ  2-1

Τρίτη 16/4

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν  1-4
Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης  4-2

Τετάρτη 17/4

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected