Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου (photos)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σε γνωστό εστιατόριο στον Κοπανό Ημαθίας, η συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι πρόεδροι, προπονητές και ποδοσφαιριστές των Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και ΦΑΣ Νάουσα μίλησαν για τον αγώνα του Σαββάτου (17.30 στο ΔΑΚ Βέροιας), μια διαδικασία που έλαβε χώρα παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιου Μουρτζίλα αλλά και του Γ.Γ., Χρήστου Μουχτάρη.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Θάνος Δεβετζίδης ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο πρόεδρος του ΦΑΣ, Κώστας Κυράνος σημείωσε ότι «το Σάββατο είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα γίνει ένας καλός αγώνας και το κύπελλο ας πάει στον καλύτερο».

Final20240419 194550

Ο προπονητής των “πρασίνων”, Αντώνης Καρολίδης τόνισε ότι η χρονιά είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα του. «Δημιουργήσαμε μια νεανική ομάδα και εδραιωθήκαμε στην κατηγορία. Στον τελικό θα παίξουμε με μια έμπειρη και ιστορική ομάδα. Η Νάουσα είναι το φαβορί. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο αλλά δεν θα έχουμε φόβο».

Ο αρχηγός Γιώργος Σαρκατζής τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Για τον τελικό σημείωσε: «Η Νάουσα είναι πιο έμπειρη και είναι το φαβορί. Θα μπούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής των “κυανολεύκων” Γιάννης Κερλίδης, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι “ο τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή και άφησε στην άκρη το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο έχει φθίνουσα πορεία, πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι για να το σταματήσουμε. Σε ένα ματς γιορτή όπως ο τελικός κυπέλλου, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άλλα παιχνίδια την ίδια ημέρα. Θα έπρεπε να κληθούν όλες οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με τους αθλητές τους και οι πρόεδροι όλων των ομάδων. Δεν είναι καλό που θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι διαθέσιμες οι κερκίδες».

Ο αρχηγός του ΦΑΣ, Γρηγόρης Αργυρίου σημείωσε: «Στόχος μας να διασκεδάσουμε στο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ματς. Έχουμε βαριά φανέλα και παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

δείτε φωτογραφίες στο pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected