Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα μεγάλα ντέρμπι της Super League απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στην OPAP Arena που μπορεί να κρίνει σε σημαντικό βαθμό τον τίτλο αυτό που διεξάγεται απόψε μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Λαμία – ΠΑΟΚ και Άρης – Ολυμπιακός οι άλλες αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική των play off.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:00 με τη Λαμία να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε το διπλό για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, με τους κίτρινους να θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ετών που τρέχουν και τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν μόνο στο τρίποντο για να κρατηθούν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου.

Φυσικά, το πολύ μεγάλο ματς της ημέρας είναι αυτό που διεξάγεται στις 20:30 στην OPAP Arena. Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της πρωτοπόρου ΑΕΚ και του δεύτερου Παναθηναϊκού, το οποίο μπορεί να κρίνει σε σημαντικό βαθμό τον τίτλο.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected