Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η εταιρία “PHOENIX AMR” αρωγός για να βγει στον “άερα” το LIVE των μπαράζ ανόδου!

Χωρίς τους συνεργάτες και βεβαίως τους υποστηρικτές, πολύ δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν οι προσπάθειες που κατά καιρούς αναλαμβάνουμε!

Η ζωντανή κάλυψη της ροής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που αφορά 56 ομάδες από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Ρόδο, έχει ιδιαίτερο κόπο καθώς θα πρέπει να συντονιστούν οι συνεργάτες που βρίσκονται στα γήπεδα, με τον διαχειριστή της πλατφόρμας.

Ωστόσο, έχουμε δηλώσει πολλές φορές πως αν έχουμε συμπορευτές όπως η “Phoenix AMR”, τότε δεν φοβόμαστε τίποτε!

Ποια είναι η PHOENIX AMR

Αποστολή της PHOENIX AMR είναι η απόλυτη και αξιόπιστη ικανοποίηση των αναγκών για τον έλεγχο και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή και μελέτη ηλεκτρολογικών πινάκων για οικιακή και βιομηχανική χρήση.

Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η παραγωγή ηλεκτρικών πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Η “PHOENIX AMR” κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνικών προδιαγραφών. Η εταιρεία μας για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών πινάκων, χρησιμοποιεί υλικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού και ακολουθεί όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Έδρα της εταιρίας θα είναι η οδός 28ης Οκτωβρίου 147 στην Αλεξάνδρεια και καλώντας στο 698 022 5406, μπορείτε να λάβετε καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με τις παροχές υπηρεσίας της “PHOENIX AMR”

Η σελίδα στο FB ΕΔΩ

Ευχόμαστε στον Ραφαήλ Αμαραντίδη και στους συνεργάτες του καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected