Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νταμπλούχος στην ΕΠΣ Λέσβου ο Αιγέας Πλωμαρίου (photos)

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Λέσβου στέφθηκε ο Αιγέας Πλωμαρίου, ο οποίος επικράτησε στον τελικό στο γήπεδο Μύρινας με σκορ 4-1 απέναντι στον Ηρακλή Ατσικής.

Η ομάδα από το πανέμορφο Πλωμάρι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεπέρασε γι’ άλλη μια φορά το εμπόδιο του Ηρακλή, σε έναν αγώνα που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, μετατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο σε περίπατο. Ο νταμπλούχος Αιγέας Πλωμαρίου πήρε ταυτόχρονα και την πρόκριση στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στο 37’ ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Ψυρούκη. Πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Αντώνης Καλαφάτης με διπλή προσπάθεια μετά από αδράνεια της άμυνας του Ηρακλή, ισοφάρισε 1-1 και αφού η μπάλα είχε σταματήσει νωρίτερα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιγέας έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του παίρνοντας θέση στην εντεκάδα από τον πάγκο ο Ψάνης και ο Θανάσης Πρωτούλης, κάτι που λειτούργησε, αφού οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους και καθάρισαν την υπόθεση νίκης μέσα σε δύο λεπτά. Στο 64’ ο Μιχαλάκης με σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μόσχοβα, κάνοντας την ανατροπή 1-2. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ψάνης με αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής, έγραψε το 1-3.

Από κει μετά ο Αιγέας μέχρι τη λήξη του αγώνα απελευθερώθηκε και διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργώντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε διευρύνει περισσότερο το σκορ, απέναντι στον Ηρακλή που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 90′ ο Αντώνης Καλαφάτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σημειώνοντας το τελικό 1-4.

δείτε φωτογραφίες στο sportlesvos.gr

Η σύνθεση του Αιγέα Πλωμαρίου : Ζαχαρής, Κασάι, Κάλφας, Πρωτούλης Ι. (77’ Καραμπέτσος), Καλαφάτης, Σουμά, Κλούρας, Τοπάλι (77’ Κόμβος), Πρωτούλης Π. (58’ Πρωτούλης Θ.), Μιχαλάκης (77’ Τυραννής), Βελούτσος Ι. (54’ Ψάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected