Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Από το ένα άκρο, φτάσαμε στο άλλο : Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων για τη… φιέστα του!

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες κατακτώντας το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τη ΔΕΑΒ όμως να του επιβάλλει ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα, χωρίς θεατές!

Πριν από μερικές ημέρες, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα της Νέας Σμύρνης φιλοξένησε τον Αλμυρό (1-1) με τους οπαδούς του όπως ήταν αναμενόμενο να στήνουν στην κερκίδα ένα… πάρτι, γιορτάζοντας την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ΔΕΑΒ, με απόφασή της, τιμωρεί τον Πανιώνιο, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι φίλαθλοί του, έριξαν πυροτεχνήματα και βαρελότα όπως άλλωστε είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις!

Μήπως τελικά από το ένα άκρο και την ατιμωρησία, πήγαμε στο άλλο και τιμωρούμε το παραμικρό;

Η απόφαση της ΔΕΑΒ :

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Με την υπ’ αριθ.ό 15/2024 πράξη της ΔΕΑΒ, επιβλήθηκε σε βάρος του «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ» η διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλοί του έριψαν πυροτεχνήματα και βαρελότα εντός της κερκίδας, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ» που διεξήχθη στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ την 28η/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023/2024 (4ος Όμιλος). Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024.

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected