Κατηγορίες
Basket

Τέλος η σεζόν για τους Bucks… (vid)

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς έχασαν και πάλι από τους Ιντιάνα Πέισερς, με 120-98 στο «Gainbridge Fieldhouse», και με 4-2 αποκλείστηκαν από το δεύτερο γύρο των φετινών playoffs του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε και πάλι εκτός, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να επιστρέφει στη δράση, αλλά δεν αποδεικνύεται αρκετός (28π., δύο ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ). Άλλους 20π. και δεκαπέντε ριμπάουντ είχε ο Μπόμπι Πόρτις, επίσης 20π. μαζί με πέντε ριμπάουντ ο Μπρουκ Λόπεζ και 14π. και οκτώ ριμπάουντ ο Κρις Μίντλετον. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στα 2.32’ που έμεινε στο παρκέ, είχε ένα κλέψιμο. Προκάλεσε ο Πάτρικ Μπέβερλι, με τη συμπεριφορά του στο φινάλε.

Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον «σταμάτησε» στους 17π., τα έξι ριμπάουντ και τις δέκα ασίστ, ο Πασκάλ Σιάκαμ στους 19π., τα εφτά ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ, ο Τι Τζέι Μακ Κόνελ στους 20π., τα εννέα ριμπάουντ και τα τέσσερα κλεψίματα και ο Όμπι Τόπιν στους 21π. και τα οκτώ ριμπάουντ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected