Κατηγορίες
Super League 2

“Ανάσα” για την Κοζάνη και δύο ακόμα τελικοί (vids)

Μόνο η νίκη ήταν στο…πρόγραμμα για την Κοζάνη στο σημερινό (8/5) παιχνίδι και την πέτυχε με εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Β και ανέβηκε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα των Play Out, ισόβαθμος με τον Καμπανιακό στους 23 βαθμούς, τον οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική (προτελευταία) στη Χαλάστρα.

Ο “δικέφαλος”, απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής, προηγήθηκε στην Κοζάνη αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, το οποίο έχασε με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου.

Το φιλμ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά, έχοντας κίνητρο καθώς παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση 27′ λεπτών ο “δικέφαλος” ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος μια στημένη μπάλα.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα εκτέλεσε κόρνερ, ο Πανίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» (0-1).

Μετά το τέρμα του “δικεφάλου”, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την πίεση τους, με τον ΠΑΟΚ Β να αντέχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Τότε ο Καλλέργης ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε μια στημένη μπάλα για να νικήσει τον Μοναστηρλή και να γράψει το 1-1 στο 45+1′, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πιέσουν για να βρουν το γκολ της ανατροπής και το έπραξαν με τη συμπλήρωση 59 λεπτών. Ο Γραμμένος ήταν αυτός που με κοντινή προβολή, νίκησε τον Μοναστηρλή για να ανατρέψει την κατάσταση και να δώσει το προβάδισμα στην Κοζάνη (2-1).

Με το προβάδισμα υπέρ της, η Κοζάνη διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι στη συνέχεια και μάλιστα διεύρυναν το προβάδισμα τους, με σκόρερ τον Σουλιώτη στο 82ο λεπτό (3-1).

Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους “ερυθρολεύκους” νικητές και αν κάνουν το 2×2 κόντρα σε Καμπανιακό (εκτός) και Αιολικό (εντός), τότε θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Συνθέσεις

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης) : Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος (54′ Γραμμένος), Μαξίμοβιτς

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης) : Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (60′ Κωττάς), Παναγιώτου (72′ Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (84′ Δαρέλας), Σμυρλής, Κουαλιάτα (46′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (60′ Κανίς)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΠΑΟΚ Β 8 5 0 3 15 13 2 30
2 Ηρακλής 8 3 5 0 7 4 3 29
3 Κοζάνη 8 2 5 1 11 10 1 23
4 Καμπανιακός 8 3 2 3 9 8 1 23
5 Αναγέννηση Καρδ 8 1 4 3 2 5 -3 22
6 Αιολικός 8 1 2 5 5 9 -4 15

*vid. από Δημήτρη Στεργιόπουλο FB

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected