Κατηγορίες
Super League 2

Το τρίποντο που ήθελε ο Καμπανιακός, υποβιβάστηκε ο Αιολικός

Σπουδαία νίκη του Καμπανιακού στο γήπεδο της Αριδαίας, που τον φέρνει εκτός επικίνδυνης ζώνης στα play out, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη επικράτησε με 2-1 του τυπικά γηπεδούχου Αιολικού, ο οποίος με το σημερινό αποτέλεσμα υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ Εθνική.

Όσον αφορά τους “ερυθρόλευκους”, το επόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη στη Χαλάστρα έχει τον χαρακτήρα του τελικού, καθώς αν επικρατήσει, θα παραμείνει στην κατηγορία καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Το φιλμ

Ο Καμπανιακός απείλησε στο 15ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Λαγωνίδη πέρασε ελάχιστα πάω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Έππα (0-1). Από κει μετά ο Αιολικός πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να βρει απαντήσεις.

Η πρώτη τελική για την ομάδα της Λέσβου σημειώθηκε στο 31’, με το σουτ του Μπαλογιάννη να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Αιολικός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, αγγίζοντας την ισοφάριση στο 34’ με σουτ του Ζάκαριτς από τα όρια της περιοχής που κατέληξε άουτ. Στο 37’ ήρθε εν τέλει η ισοφάριση με σκόρερ τον Μπαλογιάννη, ο οποίος δεν αστόχησε από θέση τετ α τετ απέναντι στον Γιακουμή (1-1).

Ίδιο σκηνικό και στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Καμπανιακό να περιορίζει τους γηπεδούχους που έχασαν με τραυματισμό στο 53’ τον Τριανταφύλλου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα 1-2 στο 57’ με ωραία ενέργεια και σουτ του Γιουκούδη εντός περιοχής.

Στη συνέχεια ο Καμπανιακός ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα, με τον ανήμπορο Αιολικό να μη δημιουργεί ούτε μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό. Τελευταία αξιόλογη ενέργεια για τον Καμπανιακό στο 87’ το σουτ του Μανιού που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και τυπικά, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου της Λέσβου, με την αγωνία για το μέλλον της ομάδας να είναι έντονη στις τάξεις των φιλάθλων.

Συνθέσεις

Αιολικός (Θωμάς Γράφας) : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Μπενίτεζ (82’ Καούρας), Μούχαλης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (70’ Ιωάννου), Νούλας, Καγκελίδης, Τριανταφύλλου (53’ Κριμιτζάς), Γιοκέ, Ζάκαριτς (82’ Σρνιτς)

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης) : Γιακουμής, Καθάριος Π., Λαγωνίδης (46′ Φροσύνης), Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Μπούσης, Έππας (46′ Παπακωνσταντίνου), Γαρύφαλλος (72′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός (72′ Βοσκόπουλος), Τότσκα (65′ Προσκυνητόπουλος)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΠΑΟΚ Β 8 5 0 3 15 13 2 30
2 Ηρακλής 8 3 5 0 7 4 3 29
3 Κοζάνη 8 2 5 1 11 10 1 23
4 Καμπανιακός 8 3 2 3 9 8 1 23
5 Αναγέννηση Καρδ 8 1 4 3 2 5 -3 22
6 Αιολικός 8 1 2 5 5 9 -4 15

*με στοιχεία για το φιλμ από το SportLesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected