Κατηγορίες
Super League 2

Στη Super League της νέας περιόδου η Athens Kallithea! (vids)

Μεγάλες στιγμές στο “Ελ Πάσο”!

Μετά από 18 χρόνια, η ομάδα της Καλλιθέας θα αγωνιστεί ξανά στα “μεγάλα σαλόνια”, κι αυτό το κατάφερε η Athens Kallithea, όπως ονομάζεται από φέτος.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε τον βαθμό που έψαχνε κόντρα στα Χανιά και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Super League 2.

Περιττό να αναφέρουμε πως μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι, παίκτες και προπονητικό επιτελείο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τη σπουδαία φετινή επιτυχία

Το φιλμ

Η πρώτη επίσκεψη με αξιώσεις καταγράφηκε στο 13′ όταν ο Χόρχε Ντίας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τσέλιος πήρε θέση φορ και προσπάθησε με τακουνάκι να απειλήσει τον Κότσαρη ο οποίος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Αυτή ήταν η…προειδοποίηση για τα Χανιά, που δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Ο Νίλι έκανε το ένα δύο με τον Τσέλιο, ο τελευταίος βρήκε με ασίστ τον Ισπανό, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 0-1.

H αντίδραση από πλευράς Athens Kallithea ήρθε στο 26′ με την ατομική προσπάθεια του Μανθάτη από αριστερά, ο οποίος δοκίμασε να πλασάρει στη γωνία του Καλογεράκη αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν, στην πρώτη επίσκεψη με αξιώσεις στα καρέ του Καλογεράκη. Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μαρότα πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά σημείωσε το 1-1, μέσα σε αποθέωση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 59′. Ο Νίλι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά για τα Χανιά, ο Μάναλης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Λεμονής στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Νταμιάν Σίλβα έκανε τη σωτήρια προβολή.

Τα καλύτερα Χανιά στο διάστημα αυτό είχαν μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 67′, με την ατομική προσπάθεια του Τσέλιου ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά τον νίκησε με τα πόδια ο Κότσαρης.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο ματς και με τη λήξη του αγώνα, ακολούθησαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου από την Athens Kallithea!

Συνθέσεις

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Κότσαρης, Μεχίας, Μαρότα, Μανθάτης (90′ Βλάχος), Μπουλούλης, Ματίγια (71′ Τσιντώνης), Νταμιάν Σίλβα, Μουτίνιο (46′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (84′ Ουές), Κυνηγόπουλος (46′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσάνης) : Καλογεράκης, Ματέους, Μπάτζιος, Κατσούρι (71′ Νίκολιτς), Σιλά, Λεμονής (80′ Μιούλερ), Χόρχε Ντίας, Τσέλιος, Νίλι (80′ Κόλα), Μανουσάκης (71′ Ελευθεριάδης), Μάναλης

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Athens Kallithea 7 4 2 1 14 4 10 38
2 ΠΑΕ Χανιά 7 3 1 3 13 12 1 32
3 ΠΑΕ Ηλιούπολη 6 3 1 2 9 13 -4 28
4 Ιωνικός 6 2 3 1 9 6 3 27
5 Καλαμάτα 6 0 1 5 1 11 -10 19
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected