Κατηγορίες
Διάφορα

Η Ρένα Κουβελιώτη έδειξε πως δέχθηκε επίθεση : «Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται»

Για την επίθεση που δέχθηκε μίλησε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, όπου εμφανίστηκε με κολάρο.

Η δημοσιογράφος επανέλαβε αρχικά, όσα έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter νωρίτερα, τονίζοντας πως «η έρευνα όχι μόνο θα συνεχιστεί με ή χωρίς κολάρο, αλλά το περιστατικό δεν μας πτόησε και δεν μας πτοεί», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το ρεπορτάζ που έκανε, τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση, μεταδίδοντας πλάνα από οξυγονοκόλληση που γίνεται σε έναν κοινόχρηστο χώρο, μέσα στη φύση, στη νοτιοανατολική Αττική.

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτές τις εργασίες σε αυτό τον χώρο. Υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν πως αυτή η κατάσταση επικρατεί μήνες, κι ότι γίνονται αυθαίρετες εργασίες. Πρέπει να ληφθούν μέτρα και να γίνουν έλεγχοι».

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια η Ρένα Κουβελιώτη, αφού κατέγραψαν τα πλάνα, πλησίασε μαζί με τον οπερατέρ Δημήτρη Τσίγκα, τον άνδρα που έκανε την οξυγονοκόλληση, και τον ρώτησε εάν υπάρχει άδεια για τις εργασίες. «Τότε, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός, με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα, και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Στη συνέχεια έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα σπίτι. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο είναι το δικαστήριο. Ευκαιρία να μας πει αν είναι εργαζόμενος, για ποιον δουλεύει, κι αν ο χώρος είναι κοινόχρηστος όπως λέει το ρεπορτάζ. Επίσης, με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση. Όλα είναι καταγεγραμμένα στην κάμερα. Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected