Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός (photos+vid)

Την κατάκτηση του Κυπέλλου πανηγύρισε ο Πανθρακικός που κέρδισε στο ΔΑΚ της Κομοτηνής την πρωταθλήτρια Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1.

Αυτό ήταν το 13ο τρόπαιο για τους “πράσινους” στην ΕΠΣ Θράκης και τέταρτου διαδοχικού, σε μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για την ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι “πράσινοι” πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13′ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Ιβάν Σίλβα με κεφαλιά σκόραρε για το προβάδισμα του Πανθρακικού. Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε όταν στο 33′ ο Μάκης ανετράπη εντός περιοχής από τον Σαπνάρα με την παράβαση να εκτελεί εύστοχα ο Δημητριάδης για το 1-1.

Ωστόσο, ο Πανθρακικός δεν είχε πει την τελευταία του…κουβέντα και στο 40′ ο Χρήστος Βάσκος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των “πράσινων”.

Η σύνθεσ του Πανθρακικού (Γιώργος Μαραντάς) : Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Λαρέα, Σαπνάρας (53′ Χιντζίδης), Γκουτσίδης (87′ Γκαγκάνης), Γιαννακιτσίδης, Ιβάν Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Ρουμπιές, Βάσκος (87′ Βελή Χακάν), Παχούμης (73′ Καψάσκης)

ολόκληρος ο αγώνας στο βίντεο της LegaTV

*με στοιχεία από το sportsaddict.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected