Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2024: Με τρεις αθλητές συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Αντιπτέρισης, με διοργανωτές την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός και του τοπικού αθλητικού σωματείου ΑμεΑ “Κότινος”.

Στους φετινούς αγώνες συμμετέχουν 20 αθλητές από 9 σωματεία ΑμεΑ της χώρας, ανάμεσά τους και τρεις από το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας.

Η αποστολή του “Εν Σώματι Υγιεί”:

Αθλητές:
1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (SL3)
2. Λούκας Γιώργος (SU5)
3. Δημητρακόπουλος Ιωάννης (classification – πιθανό SL3)

Προπονητής: Αλέξανδρος Καραϊωσήφ
Συνοδός: Μπέκας Κωνσταντίνος

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στα Ατομικά των κατηγοριών τους, στο Διπλό Ανδρών και στο Διπλό Μικτό, αφού στο συγκεκριμένο άθλημα επιτρέπεται η δημιουργία ζευγαριών από διαφορετικά σωματεία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 17 και 18 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Η αποστολή του σωματείου μας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής 17/5 με το ειδικό όχημα για άτομα με αναπηρίες του ΚΔΑΠ μεΑ “Αγκαλιάζουμε” το οποίο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις μετακινήσεις των αθλητών μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton.

To Para Badminton καλλιεργείται στην Ελλάδα από το 2017 και το “Εν Σώματι Υγιεί” συμμετέχει ανελλιπώς από τότε. Οι αθλητές του Συλλόγου έχουν κατακτήσει συνολικά 23 μετάλλια (3-9-11) με 13 διαφορετικές συμμετοχές.

Η διοίκηση του “Εν Σώματι Υγιεί” ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του ΚΔΑΠ μεΑ Αγκαλιάζουμε κ. Παπαδόπουλο και κ. Μπέκα, ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και εύχετια καλή επιτυχία στους αθλητές!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected