Κατηγορίες
Super League 1

Λεωνίδας Βόκολος : “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μαγική χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας”

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Λεωνίδα Βόκολο με την ομάδα της Λαμίας.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν και τη συμμετοχή στα playoff, ο προπονητής των Φθιωτών αποχωρεί καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου, τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.

Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, έως τη φετινή «μαγική» χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη «μάχη» για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να τη φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη.

Τέλος, ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη συνεργασία που είχαμε. Είναι δεδομένο πως η Λαμία και ο κόσμος της, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Εις το επανιδείν.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected