Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Και επίσημα…κουπάτη η ΑΕ Καψόχωρας! (photos)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ΑΕ Καψόχωρας κατέκτησε τον τίτλο και επανέρχεται στα σαλόνια της Α κατηγορίας μετά τη σεζόν 2020/2021, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε λόγω του covid-19.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Βρεττός ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο εγχείρημα της ανόδου, σε μια δύσκολη χρονιά, χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνηση του.

Την απονομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, με την ομάδα να τιμά τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Γιώργο Κίτσα ενώ βράβευσαν και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο βρέθηκαν, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρειας Σάκης Παγγούρας και Μάκης Χατζόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΑΕ Καψόχωρας Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η γιορτή έκλεισε με μπάρμπεκιου, πολύ κρέας και ποτό, με τις σαμπάνιες και τα βεγγαλικά να δίνουν πανηγυρικό τόνο.

Πριν την απονομή διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Καψόχωρας και ποδοσφαιριστές από όλη την Ημαθία που τίμησαν με την παρουσία τους την πρωταθλήτρια ομάδα.

δείτε φωτογραφίες στο anepikairos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected