Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας : Back to back πρωταθλητής στην κατηγορία U16 ο ΝΠΣ Βέροια, τρίτη θέση για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας (vid)

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς στο Δημοτικό Γήπεδο της Ράχης, ο ΝΠΣ Βέροια κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα U16 της Ημαθίας.

H ομάδα του Νίκου Φωτιάδη φτάνει στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου, και πάλι με αντίπαλο τους Τηλεμάχους Αλεξάνδρειας, με τη διαφορά ότι πέρσι έφτασε στην επιτυχία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Τη νίκη στη “Βασίλισσα” έδωσε ο Κεχαγιάς, με τέρμα που σημείωσε μόλις στο 7ο λεπτό, κι όπως είναι φυσιολογικό, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί από φίλους και συγγενείς των παιδιών που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας και χρειάστηκε play in για να προκριθεί, έκανε την υπέρβαση και έφτασε σε έναν ακόμα τελικό, αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στον τίτλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκόγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μουρατίδη και Ευθυμιάδη

Συνθέσεις

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Δαλλής, Γιαννούσης (75′ Αθανασίου), Δούμπης, Πετρόπουλος, Νοβάκης, Νικόπουλος, Μίχος (41′ Ανάστου), Δελιόπουλος (41′ Καρασαββίδης), Χλιαρόπουλος (56′ Ράπτης), Συμεωνίδης, Κασαμπαλής

ΝΠΣ Βέροια (Νίκος Φωτιάδης) : Καρασαρίδης Χ., Βασιλείου, Θεοχαρόπουλος (80+1′ Καρασαρίδης Θ.), Θεοδοσίου, Μουρατίδης, Στήθος, Κεχαγιάς (80+1′ Τσούκα), Ντοκάι, Χαλκιάς, Αχλιώπας, Λύχνας (79′ Ντέλλας)

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα  2-2, 8-7 πεν

Νωρίτερα, και σε έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη μικρό τελικό, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα και να πάρει την τρίτη θέση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο ΦΑΣ ξεκίνησε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό, όταν στην προσπάθεια του να βάλει την κόντρα σε σουτ του Τζιμουλίκου, αμυντικός του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, που αιφνιδιάστηκε από την πορεία της.

Το 0-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, κατόρθωσαν να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα στο σκορ (0-2), με εντυπωσιακό σουτ του Τζιμουλίκου εκτός περιοχής.

Ο Αστέρας όμως αντέδρασε και δύο λεπτά μετά, ο Χαρισούδης με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-2.

Και ενώ το ρολόι έδειχνε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ από αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και σε νέο γέμισμα ο Θεοδώρου με κεφαλιά ισοφάρισε, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, όπου χτυπήθηκαν συνολικά 15, με τελικό νικητή τον Αστέρα και “ήρωα” τον Παπαδόπουλο, που έπιασε το τελευταίο πέναλτι του Τίγκα.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Χιονίδης  0-1
Κούτσιας  1-1
Χίσα  1-2
Παπαδόπουλος Α.  2-2
Ηλιάδης  2-3
Κίτσας Χ.  3-3
Τζιέρτζι  3-4
Χαρισούδης  4-4
Τζιμουλίκος  4-5
Κίτσας Π.  5-5
Παπαδόπουλος Μ.  5-6
Θεοδώρου  6-6
Σαράφης  6-7
Ράικος  7-7
Τίγκας, απέκρουσε Παπαδόπουλος
Κίτσας Ο. 8-7

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μουρατίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα και Ευθυμιάδη

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Γιαννόπουλος) : Παπαδόπουλος Χ., Χαρισούδης, Μπρινιάς (74′ Γιαννόπουλος), Κίτσας Χ., Ράικος, Θεοδώρου, Κούτσιας, Κίτσας Ο., Τριανταφυλλόπουλος (41′ Παπαδόπουλος Θ.), Χαριτόπουλος, Μαραγκός (41′ Κίτσας Π.)

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Χατζηιωάννου, Δάιος (55′ Σαράφης), Τίγκας, Μπόσι (79′ Σύρκος), Τζιέρτζι, Γουγουλέφας (77′ Παπαδόπουλος Μ.), Χιονίδης, Χίσα, Δημησίκος (71′ Αγγελίδης), Μίγγας (55′ Ηλιάδης), Τζιμουλίκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected