Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο Euro2024 η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων!

Μετά την πρόκρισή της μέσω των Ομίλων του Nations League (Οκτώβριος 2023), η Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, αναχωρεί την Παρασκευή 31/5/2024 για να συμμετέχει στο EURO2024.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Γαλλία (Haut Savoie) από 1 ως 8 Ιουνίου 2024 και οι 16 ομάδες που έχουν προκριθεί θα αγωνιστούν σε τέσσερα γκρουπ. Η Εθνική μας, που στην κλήρωση βρισκόταν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει στον 4ο όμιλο την πανίσχυρη Πολωνία, τη Γερμανία και τη Σκοτία.

Όλοι οι αγώνες του Ομίλου της Εθνικής θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming από τη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (E.A.F.F.- European Amputee Football Federation) στο Facebook. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο EURO που προκρίνεται και συμμετέχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ατόμων με Ακρωτηριασμό.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές καθώς και στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας Ομάδας.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Υδραίος, Αλέξανδρος Καπίτσας

Παίκτες γηπέδου: Βασίλης Πανίδης, Λάζαρος Μαρίγκος, Μαδεμλής Νικόλαος, Γιώργος Λαζαρίδης, Πέτρος Τσίκουρας, Δημήτρης Αγριανίτης, Βασίλης, Μπακογιάννης, Τσίγκας Αναστάσιος, Σκόρδας Δημήτρης

Προπονητής: ΑποστόληςΜπαλτούμας,

Φροντιστής: Κωστόπουλος Σταύρος

Βοηθός Φροντιστή: Κουμπής Γιώργος

Φυσιοθεραπευτής: Κατσακιώρης Ευάγγελος

Αρχηγός Αποστολής: Παναγιώτης Καδδάς (Πρόεδρος Ε.Ο.Π. ΑμεΑ)

Η Εθνική μας αγωνίζεται στις 02/06 στη 1μ.μ. με την Πολωνία, στις 03/06 στις 12 με τη Γερμανία και στις 04/06 στις 2μ.μ με τη Σκοτία. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο ενώ θα υπάρχουν αγώνες κατάταξης για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Α’ Φάσης:

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected