Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Ζαγαρίτη

Στην Ολλανδία συνεχίζει την καριέρα του ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

Ο 23χρονος Έλληνας μπακ άφησε την Πάρμα, όπου είχε 12 συμμετοχές σε Serie B και κύπελλο Ιταλίας, για να φορέσει τη φανέλα της Αλμέρε Σίτι, που αγωνίζεται στη Β κατηγορία της Ολλανδίας.

Η ανακοίνωση :

“Ο Βασίλειος Ζαγαρίτης, αριστερός μπακ από την Ελλάδα, προέρχεται από την ιταλική Πάρμα. Στο Almere υπογράφει για δύο σεζόν με την επιλογή για τρίτη σεζόν.

Ο Ζαγαρίτης προέρχεται από την ακαδημία νέων του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου Παναθηναϊκού, όπου έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 ετών. Τον χειμώνα του 2021 αγοράστηκε από την Πάρμα, με την οποία αγωνίστηκε στη Serie A. Με τον ιταλικό σύλλογο έπαιξε ως αριστερό μπακ, ενίοτε ως αριστερό χαφ ή αριστερό εξτρέμ. Υποβιβάστηκε στην πρώτη του σεζόν, αλλά ανέβηκε ξανά στο κορυφαίο επίπεδο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Βασίλειος έπαιξε επίσης τέσσερις διεθνείς για την U19 της Εθνικής Ελλάδας και έντεκα διεθνείς για την U21.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ δήλωσε: «Πιστεύω στο έργο που δουλεύεται στην Αλμέρε. Το να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο στην Ολλανδία ήταν σίγουρα η προτίμησή μου. Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι πολύ επιθετικό, με άφθονο χώρο για να παίξεις ποδόσφαιρο».

Τεχνικός διευθυντής Johan Hansma: “Ο Ζαγαρίτης έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε ένα αριστερό μπακ και είμαι πολύ χαρούμενος με την έλευση του Βασίλη, που είναι και ένας σκληροτράχηλος αμυντικός.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected