Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ανακοίνωσε Ντάμτσιο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Τη συνεργασία με τον Γιώργο Ντάμτσιο ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο 42χρονος τεχνικός αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε της σεζόν από τον Αιγινιακό, όπου αποτέλεσε τον μακροβιότερο προπονητή των “κυανολεύκων”, καθώς την ανέλαβε το καλοκαίρι το 2020.

Παλαιότερα εργάστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Φίλιππο Μελίκης.

Η ανακοίνωση :

“O πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Α’ Ερασιτεχνικής 2024-2025.

Έμπειρος τεχνικός, με προπονητική θητεία και επιτυχημένες συνεργασίες ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και στη νέα φιλοσοφία της ομάδας μας.

Διετέλεσε τεχνικός σε Φίλιππο Μελίκης και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν το Αιγίνιο, για λογαριασμό του Αιγινιακού ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν και ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Εργατικός, φιλόδοξος, με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο κι ιδιαίτερα καταρτισμένος. Ταιριάζει, απόλυτα με το προφίλ των ανθρώπων με τους οποίους επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected