Κατηγορίες
Διάφορα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πρωτοβουλία της Σχολής Χορού στη Βέροια να χορέψουν οι μπαμπάδες με τις κόρες τους (vids)

Στη Βέροια, μπαμπάδες κάνουν μπαλέτο για το…χατίρι των κοριτσιών τους!

Ο Δημήτρης Τερμεντζής, ιδιοκτήτης φαρμακείου, μπαμπάς μιας χαριτωμένης κόρης και ο ίδιος, είπε ότι ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, ήθελαν να είναι μαζί με τις κόρες τους και οι όποιες δεύτερες σκέψεις υποχώρησαν όταν τους μίλησε η κα Μελίνα Παπαδοπούλου, καθηγήτρια χορού & χορογράφος.

Όπως τόνισε η κα Παπαδοπούλου, ήταν πολλές οι σκέψεις που την οδήγησαν σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως το ότι, λόγω των γρήγορων ρυθμών της ζωής, οι μπαμπάδες δεν περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, ωστόσο, συμμετέχουν πλέον ενεργά στην καθημερινότητα και στο μεγάλωμά τους, αλλά και η προσωπική της επιθυμία.

Η κα Παπαδοπούλου είπε ότι οι στιγμές ήταν μοναδικές στιγμές, με το κοινό να παρακολουθεί με δάκρυα στα μάτια.

Στους καλύτερους παρτενέρ αναδείχθηκαν οι εφτά μπαμπάδες στη Βέροια, που αγνοώντας τα στερεότυπα, συνόδεψαν τις ανήλικες κόρες τους στην παράσταση μπαλέτου που έδωσαν κερδίζοντας τον θαυμασμό μας και ένα θερμό χειροκρότημα. Δίχως τρακ και αναστολές οι μπαμπάδες, ομοιόμορφα ντυμένοι, χόρεψαν πλάι στις κόρες τους σε ένα συγκινητικό βίντεο. Με χαμόγελο και περηφάνια στα πρόσωπά τους έδειξαν να το απολαμβάνουν καθώς η συμμετοχή τους στην παράσταση χορού τους έφερε πιο κοντά δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected