Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με ευρεία νίκη ολοκλήρωσε την επιτυχημένη σεζόν ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής (vid)

Με μια άνετη νίκη στην όμορφη Μήλο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Αθηνών επικράτησαν με 5-1 επί του τοπικού Παμμηλιακού, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 8ο όμιλο των μπαράζ.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί, έχοντας ως κορυφαίους τους Σαπαλίδη (δύο γκολ) και Ψαραδέλη (δύο ασίστ).

Το φιλμ

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Κραψίτης έστρωσε στον Σαπαλίδη που με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Μικρασιατικό Αστέρα (0-1).

Στο 12′ ο Λίτσιος έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Τόσκα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ σε προσπάθεια του Τσιμπριμάνη να απομακρύνει αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε.

Στο 19′ ο δραστήριος Κραψίτης βγήκε στην κόντρα, έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Καραμπάτσος μπλόκαρε την προσπάθεια του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Στο 21′ ο Πασαλίδης έγινε αποδέκτης της πάσας από τον Ψαραδέλλη, αλλά η προβολή του δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο 24′ σουτ του Τόσκα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ψαραδέλλης βρήκε με τακουνάκι τον νεοεισελθόντα Θεοδώρου κι αυτός από το ύψος του πέναλτι, “έγραψε” το 0-2.

Ο Παμμηλιακός λίγο έλειψε να απαντήσει στο 49′ όταν ο Τσιμτσιλιάκος βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 53′ ο Λίτσιος αυτή τη φορά άγγιξε το γκολ για τους γηπεδούχους, σε κοντινό πλασέ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μιχελή.

Στο 56′ όμως τα πάντα κρίθηκαν, όταν ο Κραψίτης εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το ματς είχε ήδη κριθεί, όμως ο Μικρασιατικός Αστέρας βρήκε και τέταρτο γκολ στο 71′, μετά την ασίστ του Ψαραδέλλη και το τελείωμα του Σαπαλίδη (0-4).

Στο 84′ ο Παμμηλιακός πέτυχε το γκολ της τιμής, το οποίο μάλιστα ήταν για highlight, όταν ο Τιάμ “άδειασε” τον αντίπαλο του και με εντυπωσιακό σουτ στην απέναντι γωνία, νίκησε για πρώτη φορά τον Μιχελή (1-4). 

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Γρυπάρης στο 87ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Συνθέσεις

Παμμηλιακός : Καραμπάτσος, Μαυρογιάννης (84′ Σαρ), Δίντσης (60′ λ.τ. Κούτι), Κύρκος, Φαλ (64′ Γαλλής), Πολυκράτης, Ζηλιαχόβαλης, Παππάς, Λίτσιος, Τόσκα (63′ Τιάμ), Τσιμτσιλιάκος

Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής : Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Τσιμπριμάνης (46′ Σμυρνάκης), Κάρδαρης, Γεραγωτέλλης (46′ Παληγεώργος), Κραψίτης, Κουκοβίνης (46′ Θεοδώρου), Σαπαλίδης (72′ Γρυπάρης), Ψαραδέλης, Παπούλιας (46′ Μαχαίρας)

Πηγή βίντεο : sportcyclades

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected