Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Marko Stamenić, η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς. Η Νότιγχαμ δίνει 5,5 εκατομμύρια στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο, ωστόσο σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το ταξίδι για τη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το Sport24, μέσα στην Τρίτη (18/6) θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στην αγγλική και τη σερβική ομάδα, για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Στάμενιτς στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό και μάλιστα αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας ακόμη και μέσα στην Τρίτη (18/6) ή την Τετάρτη (19/6).

Ο διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία μέσος έχει διπλό διαβατήριο καθώς αγωνίζεται με την Εθνική της Νέας Ζηλανδίας αλλά είναι κάτοχος και Σερβικού διαβατηρίου.

Ο Στάμενιτς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από ομάδες της Νέας Ζηλανδίας πριν πάρει μεταγραφή τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Κ19 της Κοπεγχάγης. Από εκεί πήγε στη Χόγκε πριν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Κοπεγχάγης.

Από την οποία έφυγε το καλοκαίρι του 2023 για τον Ερυθρό Αστέρα με τον Στάμενιτς να κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος με 35 εμφανίσεις, δύο γκολ και μια ασίστ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected