Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Οι πρώτες μεταγραφές του Κιλκισιακού

Τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική ανακοίνωσε ο Κιλκισιακός.

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία απέκτησαν τον Γιώργο Αγαπητό, τον 20χρονο (05/10/2004) επιθετικό με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο στον Αετό Βαρβάρας και παλαιότερα σε Σπάρτακο Κιτίου (Κύπρο) και Sonnenhof Großaspach στη Γερμανία.

Στο ρόστερ επίσης εντάχθηκε επίσης ο Σπύρος Μπούκας, ο 23χρονος τερματοφύλακας που τέθηκε αντιμέτωπος φέτος του Κιλκισιακού με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα μπαράζ ανόδου, που παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Επανομής και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Τέλος, στους “βυσσινί” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Χρήστος Αβραμίδης, ο 23χρονος επιθετικός επίσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με θητεία παλαιότερα σε Παύλο Μελά, Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά :

“Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του επιθετικού Αγαπητού Γιώργου, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Αετού Βαρβάρας, νεαρός σε ηλικία και πάρα πολύ ταλαντούχος με το μέλλον να του ανήκει καθώς διαθέτει εξαιρετικά προσόντα. Γιώργο καλώς ήρθες στο Κιλκίς σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα της Ομάδας μας.”

“Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Μπούκα Σπύρου, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας όπως και στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική με τη νεανική και πολύ καλή ομάδα τον ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Σπύρο καλώς ήρθες στο Κιλκίς σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα της Ομάδας μας.”

 

“Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας, Αβραμίδη Χρήστου. Χρήστο καλώς ήρθες στο Κιλκίς σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα της Ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P