Τρεις ακόμη σημαντικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο ΑΣ Βατολάκκου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ Εθνική, διατηρώντας και ενισχύοντας τον βασικό κορμό του. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Ρίντι Σάλλα, ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού με πλούσιες παραστάσεις από ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναιγιάλειος, η Κόρινθος, η Κοζάνη (τελευταία του ομάδα) και ο Αχυρώνας-Ονήσιλος στην Κύπρο.
Παράλληλα, συνεχίζει στην ομάδα ο νεαρός Κωστής Κούρος, με τη διοίκηση να δείχνει εμπιστοσύνη στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών της περιοχής, ενώ στο ρόστερ παραμένει και ο 25χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Χότζιας, ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Με τις συγκεκριμένες κινήσεις, ο Βατόλακκος στέλνει μήνυμα συνέχειας και φιλοδοξίας, χτίζοντας πάνω σε έμπειρες και αξιόπιστες λύσεις για τη νέα σεζόν.








