Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Κράτησε Κοτζαχρήστο και Τάνη η Θύελλα Σταυρού

Μετά τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Μελιόπουλο, η Θύελλα Σταυρού κράτησε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που βοήθησαν πέρσι στην άνοδο της ομάδας στην Α Ερασιτεχνική.

Στους “πράσινους” θα συνεχίσει ο Σπύρος Κοτζαχρήστος, ο 31χρονος (26/04/1993) μπακ, ο οποίος είχε φέτος 20 συμμετοχές σε κανονική διάρκεια και play off, ερχόμενος πέρσι το καλοκαίρι του 2023 από τον Άχθο Αρούρη.

Μαζί του τη νέα σεζόν και ο Κώστας Τάνης (φωτ), ο 30χρονος (16/05/1994) αμυντικός, επίσης με 20 συμμετοχές φέτος αλλά και τρία γκολ (δύο εκ των οποίων στα play off) από το περσινό καλοκαίρι, όταν “μετακόμισε” από τα Λευκάδια.

Η ανακοίνωση της Θύελλας :

“Δύο ακόμη ανανεώσεις για την ομάδα μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δύο κομβικών ποδοσφαιριστών για την επιτυχημένη πορεία της την περασμένη σαιζόν, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού μας.

Ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Τάνης και ο αγωνιζόμενος τόσο στα άκρα, όσο και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, Σπύρος Κοτζαχρήστος, θα είναι μαζί μας και την επόμενη σαιζόν, στη νέα και δύσκολη προσπάθεια που μας περιμένει, προσδίδοντας ξανά στην ομάδα μας ποιότητα και εμπειρία.

Κώστα και Σπύρο σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P