Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Διπλό “χτύπημα” από τη Μύκονο

Μετά τους Αλέξανδρο Τουργαΐδη, Γιώργο Χανιωτάκη και Νίκο Σαμπανίδη, η ΑΕ Μυκόνου προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές.

Στην ομάδα των Κυκλάδων θα αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Μουλάς (25/09/1998, αμυντικός) με καταγωγή από τη Φλώρινα, που έπαιζε μέχρι πρότινος στον ΑΟ Πυλίου (παλαιότερα σε Ρόδο, Χόμπεργκ, Ντούισμπουργκ, Αλμωπό Αριδαίας, Ελπίδες Φλώρινας) αλλά και ο Γιώργος Γερογιάννης (11/09/1999, αμυντικός) με καταγωγή από τη Θάσο, που έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Αρτάκη, και πριν αγωνιζόταν σε Καβάλα και Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Οι ανακοινώσεις :

“Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γερογιάννη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός Αμυντικός, την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα με την ομάδα της Νέας Αρτάκη, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ΑΟ Καβάλας και Αναγέννηση Λιμεναρίων.”

“Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μουλά.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Φλώρινα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία Ελπίδες Φλώρινας, αργότερα βρέθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας για 1,5 χρόνο, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας όπως η VfB Hilden, FSV Duisburg και VfB Homberg. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη Φανέλα της Ρόδου και στη συνέχεια του ΑΟ Πυλίου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected