Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική “στέγη” του Ανδρέα Μκρτσιάν

Αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Ανδρέας Μκρτσιάν είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο 36χρονος (01/03/1988) Ελληνοαρμένιος αμυντικός ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής, τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Αθηνών, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση :

“Ο Αστέρας Καισαριανής ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Μκρτσιάν ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Γεννημένος στις 1/3/1988 ο Ελληνοαρμένιος ποδοσφαιριστής μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τουλάχιστον 250 σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Η εμπειρία του και οι παραστάσεις του θα βοηθήσουν την ομάδα μας να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με αποκορύφωμα την άνοδο που πανηγύρισε με την Κηφισιά από τη Γ’ Εθνική στη Superleague τη σεζόν 2020-2021.

Μεταξύ άλλων το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκη, Πιούνικ με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία του Αρμένικου πρωταθλήματος, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμία, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Πανθρακικός, Ρόδο, Διαγόρα Ρόδου, Κηφισιά, ΠΑΟ Ρουφ και ΑΟ Υπάτου.

Ο Μκρτσιάν μετράει 6 ανόδους με τα χρώματα των Πιούνικ, Νέστου Χρυσούπολης, Δόξα Δράμας, Κηφισιάς, Λαμίας, Νίκη Βόλου αποτελώντας παράλληλα έναν αθλητή πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Ευχόμαστε η νέα σεζόν να είναι ακόμη μια συναρπαστική για τον Ανδρέα Μκρτσιάν τον οποίο και καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Αστέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected