Αθλήματα

Τζόκοβιτς – Έμπντεν | Εύκολη πρόκριση και μαγεία από τον Νόβακ στο Παρίσι! (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά και παραχώρησε μόλις ένα game στον Μάθιου Έμπντεν στο επιβλητικό 6-0, 6-1 χάρη στο οποίο εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως αναφέρει το Tennis24, ο Σέρβος τελείωσε το ματς με 60% περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 83% των πόντων (15/18) και το 83% στο δεύτερο (10/12), δεν αντιμετώπισε κανένα break-point, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 6 από τις 9 προσπάθειες για break.

Ο Έμπντεν, ο οποίος πήρε τη θέση του Άντι Μάρεϊ, που απέσυρε τη συμμετοχή του από το μονό, κατάφερε να κερδίσει μόλις 8 πόντους (του 5 στο service του) στο 1ο set με τον Τζόκοβιτς να κάνει πάρτι και με τρία break (1-0, 3-0, 5-0) να φτάνει στο bagel σε μόλις 25 λεπτά.

Το σερί των games έφτασε στο 10-0 για τον Σέρβο, ο οποίος προηγήθηκε με 4-0 στο 2ο set, με τον Έμπντεν να κερδίσει το πρώτο του game μέσα σε…αποθέωση από το κοινό του Philippe Chatrier μειώνοντας σε 4-1, με τον Τζόκοβιτς ωστόσο να ολοκληρώνει την νίκη κατακτώντας τα επόμενα δύο games παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Εκεί, αν ο Ναδάλ αποφασίσει να παίξει κανονικά στο μονό, θα αντιμετωπίσει είτε τον Μάρτον Φούτσοβιτς, είτε τον 38χρονο Ισπανό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected