Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Προσέγγιση με στόχο να ντυθεί στα «Γαλανόλευκα» (του Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου)

Γράφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, dreamonline.gr

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένα μεγάλο ταλέντο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στηριζόμενη στις ελληνικές του ρίζες, η Εθνική μας προσπαθεί να τον ντύσει στα «Γαλανόλευκα».

Γεννημένος το 2007, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μετρά ήδη συμμετοχές με τη μεγάλη ομάδα της Γκενκ και βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων σπουδαίων κλαμπ στον πλανήτη. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι υπήρξε μια φήμη για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αγωνίζεται ως δεκάρι και διακρίνεται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τη δημιουργική του ικανότητα. Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά του είδωλα, θαυμάζει πολύ τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους Ροναλντίνιο και Νέιμαρ.

Με πατέρα Σερραίο και μητέρα Αθηναία, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστές που έχει ελληνική καταγωγή. Βέβαια, γεννήθηκε και μεγαλώνει στο Βέλγιο, οπότε αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη για το ποια Εθνική ομάδα θα επιλέξει να εκπροσωπήσει. Για την ώρα πάντως, βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων του Βελγίου.

Όσον αφορά τις αποφάσεις του σε συλλογικό επίπεδο, φαίνεται πως το περιβάλλον της Γκενκ τον πείθει αρκετά. Τι κι αν είχε προτάσεις από πολλές σπουδαίες ομάδες, παραμένει πιστός στο πλάνο της ομάδας, το οποίο για την ώρα τον καλύπτει.

Η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P