Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Απόστολος Γιάννου

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Απόστολος Γιάννου επιστρέφει στην Κύπρο.

Ο 34χρονος (25/01/1990) επιθετικός με καταγωγή από την Ημαθία, θα φορέσει τη φανέλα του Αχυρώνα/Ονήσιλου, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κύπρου.

Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε σε 11 παιχνίδια και είχε ένα γκολ με την Ηλιούπολη στη Super League 2, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Κεράλα Μπλάστερς (Ινδία), Μακάρθουρ (Αυστραλία), ΟΦΗ, ΑΕΚ Λάρνακας, Guangzhou City (Κίνα), Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Καβάλα, Εθνικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Oakleigh Cannons, Victorian Institute of Sport και South Melbourne επίσης στην Αυστραλία.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ελληνοαυστραλό διεθνή επιθετικό Απόστολο Γιάννου.

Ο Αποστόλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία με την ΑΕΚ Λάρνακας και σε 54 παιχνίδια σκόραρε 7 τέρματα.

Έχει αγωνιστεί σε 4 από της πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης πριν πάρει μεταγραφή για την Κίνα για 2,500.000 εκατομμύρια ευρώ.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αυστραλία και Ινδία.

Είναι διεθνής με όλες της μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας αλλά σε αντρικό επίπεδο επέλεξε την Αυστραλία όπου μετράει 12 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στη μεγάλη οικογένεια του Αχυρώνα-Ονήσιλου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P