Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ανακοίνωσε Μπουκλά και διοικητικές προσθήκες η Καψόχωρα

Την απόκτηση του Γιώργου Μπουκλά ανακοίνωσε η ΑΕ Καψόχωρας.

Ο 33χρονος (21/02/1991) αμυντικός έχει μια μακρά πορεία στα γήπεδα της Ημαθίας, και ήταν από τους πρωτεργάτες των επιτυχιών της ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και του συντοπίτη ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την προσθήκη τεσσάρων νέων προσώπων στο ΔΣ. Οι επιχειρηματίες Κωνσταντίνος Κίτσας, Αναστάσιος Μπουκλάς και Κωνσταντίνος Βασιλείου ενισχύουν τη νέα προσπάθεια, ενώ οι Γιώργος Μάρκου και Χρήστος Ζωγράφος αναλαμβάνουν τα πόστα των Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας μας με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΚΛΑ. Ο κεντρικός αμυντικός που αποτελούσε στυλοβάτη της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της ΑΕ Αλεξάνδρειας εδώ και χρόνια θα συνεχίσει στην ομάδα μας θέτοντας υψηλούς αγωνιστικούς στόχους. Εμείς του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.”

“Σήμερα η ΑΕ Καψόχωρας έγινε μεγαλύτερη και πιο δυνατή. Έχει περισσότερα μέλη, περισσότερους τομείς δράσεις και μεγαλύτερο αποτύπωμα σε κρίσιμες αποφάσεις σε ότι αφορά την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε λοιπόν στη διοίκηση της ομάδας μας τον Γεώργιο Μάρκου στη θέση του γενικού αρχηγού, τον Χρήστο Ζωγράφο στη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς και τους επιχειρηματίες Κωνσταντίνο Κίτσα, Αναστάσιο Μπουκλά και Κωνσταντίνο Βασιλείου ως μέλη της διοίκησης θέτοντας πλέον υψηλούς στόχους για την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P