Κατηγορίες
Basket

Άρης – Τουρκ Τέλεκομ: Πιο ψύχραιμοι στα καθοριστικά σημεία οι Τούρκοι

Ο Άρης ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Basketball Champions League με εντός έδρας ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ (63-68), επιβεβαιώνοντας τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, μετά τις ήττες στη Βενετία και στη Ρόδο, κατέγραψε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, δείχνοντας πως δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ειδικά στην επίθεση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να δυσκολεύεται να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο -8 (13-21). Στη δεύτερη περίοδο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, με την Τουρκ Τέλεκομ να φτάνει τη διαφορά μέχρι και στους 17 πόντους, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του Άρη να σημειώσει καλάθι. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 26-36 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Άρης αντέδρασε στο τρίτο δεκάλεπτο, με ένα επιμέρους σκορ 13-5 που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, πέρασε μπροστά με 46-45, φέρνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ωστόσο, η Τουρκ Τέλεκομ, με ψυχραιμία και καθοριστικές επιθέσεις στα τελευταία λεπτά, κράτησε το προβάδισμα και έφυγε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης αναζητά άμεσα βελτίωση και αντίδραση, περιμένοντας την ενσωμάτωση των Χοτζ, Άλκινς και Λαζέφσκι, ελπίζοντας να αντιστρέψει την αρνητική πορεία και να βρει τον ρυθμό που χρειάζεται για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P