Εθνικές Ομάδες

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Jari Litmanen Areena, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για την 1η πρώτη προκριματική φάση του EURO U-17 τον προσεχή Νοέμβριο.

Τα γκολ για τη Φινλανδία σημείωσαν ο Νόα στο 71ο λεπτό με διαγώνιο σουτ από τη μεγάλη περιοχή και ο Νίλο στο 89ο με σουτ εκτός περιοχής. Η Ελλάδα είχε τρία δοκάρια στην αναμέτρηση (25′ Σουβλατζής, 36′ Ιωάννου, 67′ Μωϋσιάδης) και δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, δίχως να καταφέρει να πετύχει γκολ, σε ένα ματς στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση.

Ελλάδα (Βασίλης Παπαδάκης): Σταμέλλος, Λαγουδάκης, Παπαδόπουλος, Τσιώκος, Ιωάννου, Χνάρης, Βασιλάκος, Μηνασίδης, Σουβλατζής, Βύντρα, Γαζής. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Αβραμής, Κάπελλας, Μωϋσιάδης, Σιώζιος, Κρομμύδας, Καλαϊτζίδης, Χριστόπουλος, Μόκρης, Θεοχάρης, Σιδηρόπουλος, Λάβδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P