Κατηγορίες
Basket

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Αετών Βέροιας, κάλεσμα στον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του!

Οι Αετοί Βέροιας ετοιμάζονται για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδεχόμενοι την Ανόρθωσις Βόλου την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου στις 17:00.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καστοριά, η ομάδα της Βέροιας επιδιώκει να βρει την απαραίτητη αντίδραση, ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα.

Το κλίμα την εβδομάδα που διανύουμε ήταν ιδιαίτερα έντονο, καθώς προέκυψε η αποχώρηση του προπονητή, κάτι που επηρέασε αναπόφευκτα τους παίκτες, όμως οι Αετοί έχουν μάθει στα δύσκολα. Οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό μπροστά στο κοινό τους, στοχεύοντας σε μια νίκη που θα επαναφέρει την ψυχολογία τους και θα τους δώσει τη δύναμη να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα.

Η Ανόρθωσις Βόλου έρχεται με στόχο να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, και το παιχνίδι αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό, με τους Αετούς να καλούνται να δείξουν χαρακτήρα σε μια κομβική στιγμή της σεζόν.

Το κάλεσμα της διοίκησης :

Η ομάδα μας σας χρειάζεται δίπλα της! Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου στις 17:00, υποδεχόμαστε μια φιλόδοξη ομάδα και έχουμε την ανάγκη της στήριξης του κόσμου, ώστε να βρούμε την αντίδραση που χρειαζόμαστε και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα!

Γεμίζουμε το γήπεδο, δίνουμε δύναμη στους παίκτες μας και γινόμαστε ο 6ος παίκτης της ομάδας! Η παρουσία σας είναι καθοριστική – ελάτε να στηρίξουμε μαζί τους Αετούς Βέροιας και να πανηγυρίσουμε τη νίκη! #ΜαζίΣτηΝίκη #Aetoiverias #TeamSpirit

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (13/10, 17.00)

Αετοί Βέροιας – Ανόρθωση Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΣ Καστοριάς
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Διόσκουροι Κοζάνης
Άργος Ορεστικό – Τιτάνες Παλαμά
ΚούΠα Κιλκίς – Πιερικός Αρχέλαος
Ρεπό : Πρωτέας Γρεβενών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P