Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Στο 88′ η Ρόδος το πολύτιμο τρίποντο

Η Ρόδος κατέκτησε μια πολύτιμη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου στο Δημοτικό Στάδιο, χάρη σε γκολ του Μίχου στο 88ο λεπτό, ανεβαίνοντας στους 10 βαθμούς στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το «χρυσό» τέρμα ήρθε μέσα από μια ωραία συνεργασία, όπου ο Κότζα έκανε το γέμισμα, ο Σουλάι με τακουνάκι έστρωσε στον Μίχο, και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χανιωτάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Με αυτή τη νίκη, τα «ελάφια» πλησίασαν τις πρώτες θέσεις, με την πρωτοπόρο Ελλάς Σύρου να έχει 15 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Ρόδο να δείχνει την επιθετική της διάθεση από τα πρώτα λεπτά, πιέζοντας τη Μύκονο και δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του Χανιωτάκη. Οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου, παρότι κυριάρχησαν στην κατοχή της μπάλας και είχαν αρκετές ευκαιρίες, δυσκολεύτηκαν να βρουν στόχο, καθώς οι τελικές τους προσπάθειες δεν απέφεραν καρπούς. Χαρακτηριστική στιγμή ήταν το πλασέ του Βουκελάτου στο 31ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χανιωτάκης, κρατώντας το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος συνέχισε να ψάχνει το γκολ, αλλά η αμυντική λειτουργία της Μυκόνου και οι σωτήριες επεμβάσεις του Χανιωτάκη κράτησαν την ομάδα τους ζωντανή στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Καθώς ο χρόνος περνούσε και η πίεση αυξανόταν, οι δύο ομάδες ήρθαν κοντά σε σύγκρουση στο 98ο λεπτό, καθώς η ένταση ήταν μεγάλη. Παράλληλα, σημειώθηκαν αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών.

Η αποβολή του Μίχου αμέσως μετά το γκολ του, αφού έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφερε τη Ρόδο σε δύσκολη θέση στα τελευταία λεπτά, με την ΑΕ Μυκόνου να επιχειρεί τις δικές της επιθετικές ενέργειες για να πάρει έστω την ισοπαλία. Ωστόσο, τα «ελάφια» διατήρησαν τον έλεγχο και κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Αυτή η νίκη είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τη Ρόδο, που φαίνεται να βρίσκει ρυθμό με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο στον πάγκο. Παράλληλα, η Μύκονος έμεινε στους 7 βαθμούς, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια της να ανέβει στη βαθμολογία, ενώ η Ελλάς Σύρου παραμένει στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Συνθέσεις

Ρόδος (Δημήτρης Χρυσόπουλος) : Μπλατσιώτης, Ιμεραλιλάι (46’ Κουζής), Μίχος, Σουλάι, Νικολόπουλος (81’ Ζόγκας), Χρήστου, Μεσσήνης, Κότζα, Βουκελάτος, Λαζελλάρι (73’ Μποτέ), Σπαρτιάτης (58’ Κορακιανίτης)

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος) : Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Γερογιάννης, Μουλάς, Αρκούδας (67’ Κέμπε), Τράκας, Χατζηνικολάου (63’ Τσάικας), Γάσπαρης, Μουρίκι (78’ Πάγια), Παπαδόπουλος (78’ Τουργαΐδης), Σαμπανίδης (63’ Πινέιρο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P