Basket

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε : “Κάναμε τα πάντα να κρατήσουμε τον Μάσιμο Καντσελιέρι”

Η είδηση που έγινε γνωστή νωρίτερα, για την αποχώρηση του Καντσελιέρι από τον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκε από την ΚΑΕ.

Αναλυτικά :

“Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος με τον Massimo Cancellieri, ο Ιταλός προπονητής ενημέρωσε πως θέλει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του. Αναπόφευκτα οι δρόμοι μας χωρίζουν, παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ευχαριστούμε θερμά τον coach Massimo Cancellieri για την παρουσία του στην ομάδα μας και το γεγονός ότι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στη διάρκεια της φετινής σεζόν και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Arrivederci Massimo.

Η πορεία της ομάδας μας έχει μόνο μια κατεύθυνση. Μπροστά και ψηλά. Συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές και δεσμεύσεις που μας έφεραν ως εδώ και μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να ονειρευτούμε ξανά.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να είναι σίγουρος ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γράφουμε ξανά ιστορία…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected