Σε μια δοκιμασμένη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μπίντση. Ο 26χρονος (γεν. 5/6/1999) τερματοφύλακας με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα συνεχίζει στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, μετά την περσινή παρουσία του με την Ελλάς Σύρου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2.
Ο Μπίντσης μετράει ήδη 46 συμμετοχές στη Super League 2 με τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει –μεταξύ άλλων– από την Κοζάνη, τον Πιερικό (Γ’ Εθνική, 13 ματς) και τον Αιολικό. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στον Μακεδονικό Φούφα και στην Κ19 της ΑΕΛ, πριν επιστρέψει στη Δυτική Μακεδονία και πάρει μεταγραφή στον Διαγόρα το 2019.
Η εμπειρία του από ανώτερες κατηγορίες και οι γεμάτες χρονιές του σε διαφορετικά περιβάλλοντα προσθέτουν μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της Μυκονιάτικης ομάδας, η οποία στοχεύει σε ανταγωνιστική παρουσία και φέτος στη Γ’ Εθνική.