Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία στιγμή για τον ΟΦΗ : Δήλωσε και επίσημα συμμετοχή στο BVA CUP

Ιστορική στιγμή για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία δήλωσε επίσημα συμμετοχή στο BVA Cup (Βαλκανικό Κύπελλο), αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη της ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το γεγονός συμπίπτει με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (1925–2025), προσθέτοντας ξεχωριστή βαρύτητα. Ο ΟΦΗ, που κατέλαβε την 6η θέση στη Volley League 2023-24, εξασφάλισε την έγκριση τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ όσο και από τη Βαλκανική Λίγκα, και πλέον αναμένει την επίσημη ενημέρωση για τις ημερομηνίες και τις συμμετοχές.

Το Βαλκανικό Κύπελλο περιλαμβάνει ομάδες από 11 χώρες της περιοχής, με 5-6 εξ αυτών να συμμετέχουν κάθε χρόνο. Η διοργάνωση γίνεται σε μορφή σύντομου τουρνουά (2-3 ημερών), με τον νικητή να προκρίνεται στο CEV Challenge Cup. Το BVA Cup πραγματοποιείται συνήθως στις αρχές Οκτωβρίου. Για τον ΟΦΗ, τα συγκεκριμένα παιχνίδια σηματοδοτούν ένα μεγάλο βήμα μπροστά και μια ιστορική πρόκληση στην ευρωπαϊκή του πορεία.

moserlx-gif-1
error: Protected